IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTIBB dermatologija

g: 051 227 764
e: info@bl3k.com
GRAFIKA BL3K
DOMEN PLETERSKI, s.p.
Sv. Vid 27x, 2367 Vuzenica

GRAFIKA BL3K - IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI

Varovanje posameznikove zasebnosti na spletu je ključno za prihodnost spletnega poslovanja. S to Izjavo o varovanju zasebnosti dokazujemo svojo zavezanost k varovanju posameznikovih podatkov in zasebnosti. Ta Izjava o varovanju zasebnosti opisuje naše ravnanje s podatki, s katerimi je mogoče neposredno ali posredno identificirati posameznika.


SPLOŠNE INFORMACIJE

Izjava o varovanju osebnih podatkov
GRAFIKA BL3K, DOMEN PLETERSKI, s.p., Glavni trg 52, 2366 Muta (v nadaljevanju Grafika Bl3k).
Grafika Bl3k spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo pridobljene podatke varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in neželeno komunikacijo.
Uporabnik Grafika Bl3k-a posreduje svoje osebne podatke, na ta način daje svojo osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje Grafika Bl3k-u, da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke.
Profiliranje dogodkov. Če se prijavite na Grafika Bl3kov dogodek, seminar ali spletni seminar, lahko Grafika Bl3k deli osnovne podatke o udeležencu (vaše ime, podjetje in elektronski naslov) z drugimi udeleženci istega dogodka, seminarja ali spletnega seminarja, da zagotovi komunikacijo in izmenjavo idej.

Uporabnik je seznanjen in se strinja, da bo Grafika Bl3k njegove osebne podatke uporabil za naslednje namene:
Uporabnik je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov info@bl3k.com od Grafika Bl3k-a kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Grafika Bl3k bo v 30 dneh od prejema zahtevka uporabnika preprečil nadaljnjo uporabo njegovih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter ga o tem v 10 dneh obvestil. Svoje soglasje v skladu s tem dokumentom lahko kadarkoli prekličete tudi preko povezave odjava, ki je navedena v naših e-novicah. Če soglasje prekličete, Grafika Bl3k ne bo več obdeloval osebnih podatkov, za katere velja to soglasje, če to ni zakonsko zahtevano.

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do tujih spletnih strani. Grafika Bl3k ni odgovoren za prakse glede zagotavljanja zasebnosti ali vsebino spletnih strani zunaj podjetja Grafika Bl3k, zato priporočamo, da dobro preberete izjave o varovanju zasebnosti takih tujih spletnih strani.


PIŠKOTKI IN SPLETNI SIGNALI

Nekatere spletne strani podjetja Grafika Bl3k-a uporabljajo tehnologijo, ki se imenuje “piškotki”. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na trdem disku vašega računalnika, ko odprete spletno stran ali določen del spletne strani. Piškotki omogočajo podjetju Grafika Bl3k, da se seznani s tem, kateri deli njegovih spletnih strani so najbolj priljubljeni, katere strani uporabniki obiskujejo in koliko časa se na teh straneh nahajajo.

Grafika Bl3k uporablja piškotke za ugotavljanje strukture prometa na njegovih straneh, kar mu pomaga pri izboljšavi strukture spletne strani in prilagajanju vašim željam, saj si želimo, da bi strani čim bolj ustrezale zanimanju in željam uporabnikov. Na primer, spremljamo mesta, ki jih ljudje obiskujejo, in obiskovalčeve dejavnosti na naših spletnih straneh. Grafika Bl3k uporablja piškotke za ponovno trženje. Pri izvajanju in shranjevanju teh izsledkov ostanejo podatki nerazkriti.Če ne želite sprejemati piškotkov, jih lahko onemogočite z upoštevanjem navodil izdelovalca brskalnika. Več o teh funkcijah si, prosimo, oglejte v navodilih za uporabo brskalnika.


DOSTOP DO PODATKOV PODJETJA IN VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Pravico imate dostopati do osebnih podatkov, podatke prepisati, kopirati, dopolniti in popraviti ali brisati nepravilnosti v vaših osebnih podatkih ter tudi nasprotovati njihovemu obdelovanju. Dajanje osebnih podatkov je prostovoljno. Prav tako imate pravico, da izveste, kdo so uporabniki osebnih podatkov ali kakšne vrste uporabnikov so.
Če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke ali podatke vašega podjetja, nam jih pošljite na naslov info@bl3k.com ali pa nas pokličite na 02 620 88 36
Na omenjeni telefonski številki smo vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila.